Een beetje hulp

Natuurlijk doe je het liefst alles zelf, zeker als het om je eigen onderneming gaat. Maar soms is een beetje hulp gewoon heel fijn en zorgt het ervoor dat jij je weer bezig kunt houden met wat jij leuk vindt. Jouw passie, jouw core-business!

Heb je éénmalig hulp nodig, om op te starten met bijvoorbeeld een sterk logo of spetterende huisstijl? Dan bieden mijn pakketten uitkomst. Een vaste prijs en direct duidelijk wat je hier voor krijgt. Wil je toch net even iets anders of meer dan kunnen we hier uiteraard samen naar kijken.

Vind je het lastig om regelmatig te posten op social media of in contact te blijven met jouw klanten via bijvoorbeeld een blog. Kun je maandelijks wel wat hulp gebruiken met jouw social media? Dan is een abonnement wellicht iets voor jou. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden. Heb je nog vragen? Stel ze mij gerust!

Pakketten

Social media templates

Social Media Template

Opvallen tussen alle andere social media berichten? Herkenbaar zijn voor jouw doelgroep? Ik vertaal jouw huisstijl naar Social Media Templates die jij eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de tekst aanpassen, eventueel een ander afbeelding of andere achtergrond erin plakken en je bent klaar.

Wat krijg je?

5 templates voor Berichten op Instagram, Facebook en LinkedIn; 2 voor het delen van Afbeeldingen, 2 voor het delen van Tekst, 1 voor het delen van een Quote of Review

3 templates voor Stories op Instagram en Facebook; 1 voor het delen van Afbeeldingen, 1 voor het delen van Tekst, 1 voor het delen van een Quote of Review

Ik maak de templates op maat in Canva, zodat je zelf eenvoudig daar kunt gebruiken. Wil je ze liever in Photoshop, Illustrator of in een ander formaat? Dan kan dit natuurlijk ook.

129,- excl. BTW

Logo ontwerp

Jouw onderneming sterk, uniek en herkenbaar neerzetten? Dat doe je met een sprekend logo. Samen met jou kijk ik naar waar jij voor staat, wat je uit wil stralen, wie je wil aanspreken en hoe je opvalt tussen de concurrentie.

Wat krijg je?

Een logo op te leveren in de door jouw gewenste bestandstypes. Uitgevoerd in kleur en in monochrome uitvoering (zwart-wit). Deze laatste versie kun je gebruiken voor bijvoorbeeld zwart-wit publicaties, graveerwerk of andere toepassingen.

Een beknopte beschrijving van gebruikte kleuren en fonts zodat je deze kunt meenemen in je verdere branding.

195,- excl. BTW

Infographic

Jouw jaarverslag, (beleids)document of instructie vertaald naar leuke inspirerende infographic? Samen kijken we naar de informatie die je wilt delen, de huisstijl die je hebt en welke illustraties hier het beste bij passen.

Wat krijg je?

Een infographic (in jouw huisstijl) in pdf formaat. Indien gewenst kan de infographic in andere bestandsformaten worden aangeleverd.

179,- excl. BTW


Social Media Abonnementen

Deze social media abonnementen kan ik je aanbieden door een samenwerking met Uppline. Meer weten over wat Uppline doet en wat Uppline voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website.

Stay Connected

Opvallen tussen alle andere social media berichten? Herkenbaar zijn voor jouw doelgroep? We vertalen jouw huisstijl naar Social Media Templates. In plaats van dat je hier nu zelf actief mee aan de slag gaat, komt er 1 maal per week een post op jouw social media accounts. Uiteraard in overleg, maar het werk dat doen wij!

Wat krijg je?

5 templates voor Berichten op Instagram, Facebook en LinkedIn; 2 voor het delen van Afbeeldingen, 2 voor het delen van Tekst, 1 voor het delen van een Quote of Review

Wekelijkse plaatsing van 1 social media post op jouw social media accounts (Facebook, Instagram en LinkedIn)

299,- excl. BTW/maand

Explore

Opvallen tussen alle andere social media berichten en contact leggen met jouw doelgroep? Stop dan niet bij het delen van berichten op social media, maar zet net dat stapje meer. Betrek jouw doelgroep bij jouw werkzaamheden door het schrijven van een Blog. We snappen dat het schrijven van een Blog niet makkelijk is. Wij nemen dit graag van je over.

Wat krijg je?

Alles uit pakket ‘Stay Connected’

Maandelijks 1 Blog van max. 500 woorden. Wij plaatsen het blog en delen dit 2x op jouw social media accounts (Facebook, Instagram en LinkedIn)

599,- excl. BTW

Expand

Jij gaat voor die stap extra. Opvallen, Interactie en Connectie. Hoe? Door online aanwezig te zijn, kennis en informatie te delen via een Blog en gericht contacten leggen op LinkedIn. Jij zorgt voor de input die we nodig hebben en wij zorgen voor de rest.

Wat krijg je?

Alles uit pakket ‘Explore’

LinkedIn Automation voor een automatische groei in jouw aantal connecties

Gepersonaliseerde images voor een persoonlijke aanpak

999,- excl. BTW