Ik deel graag mijn Tips, Trics en meer met jou!
In mijn artikelen vind je praktische tips en leuke ideeën. Op zoek naar informatie over een bepaald onderwerp? Je vindt het eenvoudig via het menu hieronder. Veel leesplezier!

Kerstkaarten

Stuur een kerstkaartje!

Hoe wens jij jouw familie en vrienden een fijne kerst? We kunnen dit jaar niet met de hele familie aan het kerstdiner. Hoe laat je jouw familie en vrienden weten dat je aan ze denkt? Je kunt elkaar natuurlijk een e-mail sturen of een app-je, maar een persoonlijke boodschap op een gezellig kaartje is toch…

Lees Meer

Mijn eigen store staat online!

Mijn eigen store staat online! Via Etsy verkoop ik printables. Je kunt tegen een kleine vergoeding leuke prints downloaden voor eigen gebruik of voor aan de muur. Neem gerust eens een kijkje. Zie je daar!

Lees Meer
Briefpapier op klembord

PDF-bestanden bewerken

In 2020 veranderd er een hoop voor de zelfstandig ondernemer. Van BTW-ID tot nieuwe KOR. Maar heb je ook gedacht aan de aanpassingen die je hierdoor moet doen aan bijvoorbeeld je briefpapier? Hoe dat je dat nu eigenlijk in een pdf-bestand?

Lees Meer
Briefpapier Word

Briefpapier in Word

Goed voor de dag komen met je eigen briefpapier? Je huisstijl consequent doorvoeren? Ik leg in een paar stappen uit hoe jij jouw eigen digitale briefpapier maakt met behulp van een Word-sjabloon.

Lees Meer