Lekker Lezen

Lekker lezen

Ik deel graag mijn Tips, Trics en meer met jou!
Lees lekker veder voor meer informatie over grafische vormgeving. Of je er nu zelf verstand van hebt of juist helemaal niet, ook voor jou zit er een interessant item tussen.

 • Kerstkaarten

  Stuur een kerstkaartje!

  9 december 2020 door

  Hoe wens jij jouw familie en vrienden een fijne kerst? We kunnen dit jaar niet met de hele familie aan het kerstdiner. Hoe laat je jouw familie en vrienden weten dat je aan ze denkt? Je kunt elkaar natuurlijk een e-mail sturen of een app-je, maar een persoonlijke boodschap op een gezellig kaartje is toch… Meer informatie

 • Sinterklaas Downloads

  23 november 2020 door

  De Sinterklaastijd nog gezelliger en een beetje makkelijker maken? Hier lees je hoe en kun je ook nog eens een hoop leuke printables downloaden.

 • Mijn eigen store staat online!

  2 mei 2020 door

  Mijn eigen store staat online! Via Etsy verkoop ik printables. Je kunt tegen een kleine vergoeding leuke prints downloaden voor eigen gebruik of voor aan de muur. Neem gerust eens een kijkje. Zie je daar!

 • Kaartje sturen

  Contact houden doe je zo!

  16 maart 2020 door

  We zitten allemaal thuis, hoe houd jij contact met jouw collega’s familie, vrienden en buren? Ik heb 3 kaarten voor je gemaakt om je handje te helpen. Download ze snel!

 • Briefpapier op klembord

  PDF-bestanden bewerken

  23 januari 2020 door

  In 2020 veranderd er een hoop voor de zelfstandig ondernemer. Van BTW-ID tot nieuwe KOR. Maar heb je ook gedacht aan de aanpassingen die je hierdoor moet doen aan bijvoorbeeld je briefpapier? Hoe dat je dat nu eigenlijk in een pdf-bestand?

 • Briefpapier Word

  Briefpapier in Word

  6 december 2019 door

  Goed voor de dag komen met je eigen briefpapier? Je huisstijl consequent doorvoeren? Ik leg in een paar stappen uit hoe jij jouw eigen digitale briefpapier maakt met behulp van een Word-sjabloon.

Alle berichten weergeven
%d bloggers liken dit: