Nog even en het is weer Moederdag. Ook dit jaar help ik je graag aan een leuk idee voor Moederdag. 

Moederdag kaartje

Ook ik ben elk jaar weer op zoek naar een leuk en origineel idee voor Moederdag. En voor ik het weet ben ik uren aan het zoeken naar het juiste soort knutselpapier of snoepjes voor in het cadeau. Leuk, maar soms heb je gewoon geen tijd en/of zin om lang bezig te zijn met een moederdag cadeau. Dit jaar heb ik daarom gekozen voor een simpel kaartje. Of nou ja, twee! Ik kon zelf niet kiezen, dus laat ik dit aan jou over. Je kunt ze gebruiken om van het flesje wijn of bosje bloemen een net iets persoonlijker cadeau te maken. Of gewoon om te versturen natuurlijk.

Aan de slag

Ik heb een zwart-wit versie gemaakt die je zelf kunt inkleuren. Maar heb je weinig tijd (of zin) om zelf aan de slag te gaan, dan kun je natuurlijk ook voor de gekleurde versie gaan. Uiteraard kun je ook je kids aan het werk zetten 😉 Klik op de link hieronder om de kaarten te downloaden. Even printen op wat dikker papier, knippen, kleuren en klaar is je cadeau!

Moederdag cadeau

Ben je op zoek naar iets anders dan een simpel kaartje? Kijk dan eens naar deze ( en andere) leuke posters. Je kunt ze zelfs laten personaliseren. Even printen, lijstje erom en klaar is je cadeau. 

Succes met kleuren en alvast een fijne Moederdag!

Liefs Barbara

Gepost door:Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s