Sinterklaas Downloads

We zitten er weer volop in; de Sinterklaastijd. Hier wordt trouw het Sinterklaasjournaal gekeken, de schoen gezet, gezongen en onder de pepernoten komen we ook niet uit (al is dit natuurlijk geen straf…)

Voor ons is dit waarschijnlijk het laatste jaar. Dus we proberen er extra van te genieten, al is het stiekem ook best vermoeiend. Let’s be honest. Om het, naast heel gezellig, ook wat gemakkelijker te hebben. Heb ik een aantal printables/downloads gemaakt, die ik graag met je deel!

Aftelkalender

Zo heb ik een aftelkalender gemaakt die bij ons ook dienst doet als schoenzet-kalender. Want niets is zo vervelend als een lege schoen in de ochtend, toch?

Aftelkalender

Mini Sinterklaas Slinger

Met de mini Sinterklaas slinger zijn we hier een middag gezellig bezig geweest. Lekker samen kleuren, knippen & plakken en nu hebben we een gezellig versierde hal waar onze schoenen worden gezet.

Mini Sint slinger
Onze mini Sint slinger

Cadeau labels

Tot slot heb ik cadeau labels gemaakt. Deze kun je in kleur of zwart-wit uitprinten en gebruiken om de cadeaus van naam te voorzien. Nu wordt Sint zijn handschrift hier eenvoudig herkent. Dus ook hiervoor heb ik een oplossing; het invulbare document zorgt ervoor dat je de naam op het label kunt tikken in plaats van schrijven…fail proof!

Je download al deze printables hier.

Laat je me weten wat je er van vindt?

Een hele fijne Sint tijd!

liefs Barbara

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: