Contact houden doe je zo! (Voor kids)

Voorbeeld post

Even een app-je sturen, de telefoon oppakken of een reactie plaatsen op een Facebook- of Insta-post. Contact houden is zo moeilijk niet. Maar voor (jonge) kids is dit vaak net wat lastiger. 

Er lopen gelukkig een heleboel creatieve kids rond. Ze maken de mooiste kaarten en knutselwerkjes voor ouderen, vriendjes en familieleden. Maar heb jij er één die liever buiten speelt of met de auto’s in de weer is, dan helpt deze download misschien.

Laat je kind invullen wat hij of zij vandaag gedaan heeft. Leg er wat kleurpotloden naast. Het hoeft geen kunstwerk te worden, een beetje kleur doet al wonderen! Binnen een paar tellen ligt er mooie brief voor Opa, het buurjongetje of schoolvriendinnetje. 

Laat je me weten hoe de brief is geworden? En of je antwoord hebt gehad?

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: