Contact houden doe je zo!

Kaartje sturen

Daar zit je dan, alleen… thuis aan het werk, net als je collega’s. Je mailt en belt ze af en toe, maar het is toch net even anders. Hetzelfde geldt voor het contact wat je hebt met je familie, vrienden en buren. 

Om te laten weten dat je aan ze denkt, heb ik 3 kaartjes voor je klaar staan. Je kunt deze downloaden, digitaal invullen (even opslaan) en versturen via de mail. Maar je kunt ze natuurlijk ook echt versturen. Print het kaartje dan gewoon simpelweg uit en vul het met de hand in. Wie krijgt er nu niet graag post?

Download dit kaartje

Wie stuur jij een kaartje? Laat het me weten!

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: