Cadeau-labels voor de feestdagen

De Feestdagen staan weer voor de deur en zo ook het geven van cadeautjes. Ik vind het elk jaar weer uitdaging om leuke originele cadeautjes te vinden. Het inpakken ervan vind ik dan juist weer erg leuk.

Maak jouw cadeau speciaal

Ben jij echter niet van het inpakken dan heb ik iets voor je. Om je een handje te helpen heb ik een aantal leuke labels ontworpen die je kunt uitprinten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ze uitknippen, een leuk berichtje erop zetten en ze aan je cadeautje bevestigen. Ik heb er zelfs een aantal met berichtje gemaakt, zodat je alvast wat inspiratie op kunt doen. 

Aan de slag

Druk op het labeltje hieronder om jou blad met cadeau-labels te downloaden. Nog een kleine tip; neem wat dikker papier om de labels op te printen. Zo blijven ze langer mooi. En heb je nou een leuke foto van een pakje met label? Deel die dan met mij. Dat kan hier, maar ook op Facebook of Instagram.

Veel inpak plezier!

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: