De Schoenzetkalender is er weer!

schoenzetkalender 2019

Over een week meert de Goede Sint weer aan in ons kikkerlandje. Ook voor dit jaar heb ik weer een leuke Schoenzetkalender gemaakt. Deze kun je uitprinten, voorzien van je naam en dan in je schoen doen.

Kleur het rondje van de dag waarop jij jouw schoen zet. Zo weten Sint en piet wanneer ze langs kunnen komen en slaan ze je niet per ongeluk over. Je kunt de kalender natuurlijk ook alleen met je naam erop in je schoen doen. Doe er een pen of stift bij en vraag Sint of Piet om aan te kruisen wanneer ze langs komen. Beide manieren zorgen ervoor dat jouw schoentje niet voor niets bij de schoorsteen, deur, verwarming of het raam staat.

Download de schoenkalender door op het kalendertje te drukken. En laat je even weten wat je er van vindt?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s