De Schoenzetkalender is er weer!

schoenzetkalender 2019
schoenzetkalender 2019

Over een week meert de Goede Sint weer aan in ons kikkerlandje. Ook voor dit jaar heb ik weer een leuke Schoenzetkalender gemaakt. Deze kun je uitprinten, voorzien van je naam en dan in je schoen doen.

Kleur het rondje van de dag waarop jij jouw schoen zet. Zo weten Sint en piet wanneer ze langs kunnen komen en slaan ze je niet per ongeluk over. Je kunt de kalender natuurlijk ook alleen met je naam erop in je schoen doen. Doe er een pen of stift bij en vraag Sint of Piet om aan te kruisen wanneer ze langs komen. Beide manieren zorgen ervoor dat jouw schoentje niet voor niets bij de schoorsteen, deur, verwarming of het raam staat.

Misschien is het je opgevallen dat de kalender pas de 17e begint. Dat klopt! Je stopt hem natuurlijk wel al op de 16e in je schoen. Want iets zegt mij dat ook dit jaar Sint weer zal zeggen dat ieder kind op de dag van zijn aankomst een schoen mag zetten 😉.

Download de schoenkalender door op het kalendertje te drukken. En laat je even weten wat je er van vindt?

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: