Hij is er weer de Sinterklaaskalender!

Sintkalender

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint..

En dat betekent weer lief zijn, liedjes zingen en schoenen zetten. Hier in huis zouden ze het liefst iedere avond hun schoen zetten, maar dat gaat deze Hulp-Sint net iets te ver. Vandaar dat ik net als vorig jaar weer heb gezorgd voor een Sinterklaaskalender.

Brief aan Piet

Op de avond van de sinterklaasintocht worden hier de schoenen voor het eerst gezet. Deze vullen we dan met wat lekkers voor het paard en we doen er de sinterklaaskalender bij. Voor piet schrijven we een briefje, waarin we hem vragen of hij zo lief wil zijn aan te geven wanneer hij of zijn collega’s langs komen. We leggen er natuurlijk ook een pen of stift bij, wel zo handig.

De volgende dag vinden we naast de pepernoten ook de ingevulde sinterklaaskalender terug in een schoen. Deze krijgt een prominent plaatsje in huis, want ja, ingevuld door een echte piet!

Hier geen discussie meer over het wel of niet zetten van schoenen.

Jouw eigen Sinterklaaskalender

Wil jij ook zonder een overkill aan pepernoten en schoencadeautjes richting pakjesavond? Print dan je eigen Sinterklaaskalender.

Er zijn natuurlijk een hoop manieren om de Sinterklaaskalender te gebruiken. Heb jij een andere leuke manier, laat het me dan weten in de reacties. Ik ben erg benieuwd!

O en deel dit bericht gerust met andere Hulp-Sinten 😉

Liefs Barbara

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: