Weekplanner

weekplanner om zelf te vullen

Het schooljaar is weer begonnen. De broodtrommels moeten weer worden gevuld, gymtassen niet vergeten en o, wanneer heb ik ook al weer zwemles mam?

Elke week staan er weer een hoop activiteiten op de planning. Voor deze terugkerende activiteiten maken wij gebruik van een overzichtje wat we ‘onze week’ noemen.

Hierop kunnen we niet alleen zien wanneer de gymtas mee moet, maar bijvoorbeeld ook wanneer er met vriendjes afgesproken kan worden.

weekplanner

Om het schooljaar goed te beginnen kun je deze planner nu hier downloaden. Ik ben erg benieuwd hoe jij hem gebruikt. Laat je het me weten?

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: