Tijd voor verandering

Met de vakantie voor de deur is het tijd om zaken af te ronden, dingen op te ruimen en eens stil te staan bij de afgelopen periode.

Toen ik begon met Barbara Ontwerpt had ik al een klein portfolio opgebouwd. Inmiddels heb ik dit flink uit kunnen breiden met mooie klussen en nog mooiere resultaten. Ik heb dan ook weer heel wat logo’s en huisstijlen voorbij zien komen en dan ga je je afvragen past mijn logo eigenlijk nog wel bij mij?

Waar mijn huidige logo nog de zachte iets wat onzekere beginnende vormgever vertegenwoordigt, ben ik nu een stuk zekerder van wat ik kan en wil als vormgever.

Tijd dus voor verandering!

 

Vanaf 1 augustus ga ik mijn nieuwe logo gebruiken. Nu al benieuwd naar het resultaat? Klik dan op het plaatje hieronder 🙂

BO verandert van logo

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: