Lange ritten

Het aftellen is begonnen, bestemming is bekend, de laatste to-do’s worden afgewerkt….. Het is tijd voor vakantie!!

Maar voor we onze tent kunnen opzetten of de deur van ons vakantiehuisje van het slot kunnen draaien, zullen we eerst nog de reis naar onze vakantiebestemming maken. En tenzij je bij de boer om de hoek jouw tentje opzet, gaat hier vaak behoorlijk wat tijd in zitten. Tijd die wij besteden aan het autorijden en navigeren. Tijd die onze kids besteden aan stilzitten. Yep, dit staat inderdaad niet op hun bucketlist…

VakantieOm deze lange autoritten wat leuker te maken voor jouw kroost, kunnen ze met behulp van deze leuke illustratie bijhouden welke vervoermiddelen ze onderweg tegenkomen. Verbind er een beloning aan en het is gegarandeerd een paar minuten stil op de achterbank 😉

 

Fijne vakantie!!

ster

 

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: