Een kaartje sturen met de feestdagen

De dagen worden kouder en korter. De Sint is in het land en voor je het weet mogen we elkaar weer fijne kerstdagen wensen. Wil je jouw wensen voor de feestdagen dit jaar leuk verpakken? Dan heb ik een kaartje wat daar zeker bij past!

Je hebt de keuze uit de gezellige winterse kaart met de tekst O Happy days!. Ontzettend leuk om te sturen met de kerstdagen, maar ook voor een originele nieuwjaarsgroet. Of kies je ervoor om gelijk een leuk (gingerbreadman) recept door te sturen?

vrolijke wenskaarten voor de feestdagen

Beide kaarten worden geleverd in setjes van 10. De achterkant is helemaal blanco en dus in te vullen zoals jij wilt. Je betaalt voor een setje kaarten slechts €4,95 (excl. verzendkosten).

Je kunt ze bestellen via mijn Etsy shop. Je komt hier via onderstaande link:

Wenskaart O Happy Days!

Wenskaart Recept

Etsy shop van Barbara Ontwerpt

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: