Verlanglijstje van…

 

Het is zover, Sint is in het land! Tijd om te zingen, lief te zijn en natuurlijk je schoen te zetten. Hier zijn de schoenen gevuld met een wortel en de aftelkalender. En over niet al te lange tijd zal er ook een verlanglijstje in verdwijnen.

Weet jij al wat je wil vragen? Print dan dit verlanglijstje en schrijf, teken of plak jouw wensen voor de Sint erop. En wil je dat jouw lijstje opvalt tussen al die andere lijstjes? Pak je stiften en kleurpotloden en maak er iets moois van.

Veel plezier met wensen en kleuren!

Verlanglijstje om in te kleuren

Verlanglijstje

 

 

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

One thought on “Verlanglijstje van…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: