De Sint komt er weer aan…

 

2017-11-11 20.36.42

De pepernoten liggen al bijna twee maanden in de winkels, maar nu is het echt zover…. Maandag om 18 uur start het Sinterklaasjournaal en kunnen we weer gaan genieten van de eerste berichten vanaf de boot…..

Om het lange aftellen naar 5 december nog gezelliger te maken heb ik een leuke Sint aftelkalender gemaakt. Er zijn twee versies van de kalender: één om zelf in te kleuren en de gekleurde die je hierboven ziet. Je kunt de kalender ophangen en de dagen afstrepen of je stopt hem in je schoen. Wie weet geeft de piet dan wel aan wanneer je jouw schoentje kunt zetten.

Je vindt de kalender hier:

Sint aftelkalender om in te kleuren

Sint aftelkalender

Gepubliceerd door Barbara ontwerpt

Als grafisch vormgever help ik je om jouw ideeën tastbaar te maken. Dat kan zijn uitstralen waar jij als ondernemer voor staat met een mooie huisstijl, maar ook het vormgeven van jouw e-book of trainingsmateriaal. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Waar jouw creativiteit stopt komt die van mij in actie. Benieuwd naar wat we samen voor elkaar kunnen krijgen? Stuur me een berichtje of bel me op 06 42 24 73 80.

One thought on “De Sint komt er weer aan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: